Carnaval!

Avui celebrem el Carnaval i llegirem el nostre pregó que hem redactat entre tots els alumnes de sisè. Per fer-lo vam fer una mica de memòria a Internet i vam fer un llistat de les notícies de l’any de les que ens agradaria parlar. D’aquest llistat inicial, després vam escollir dotze d’aquestes notícies perquè cada taula pugués escriure alguns versos al resptecte. Hi van haver notícies que pel seu potencial irònic interessaven més que d’altres: Shakira i Piqué, el mundial, BZR, etc. 

Cada tema havia de tenir un mínim de quatre versos. No ha estat una feina fàcil, perquè havíem de fer rimes que no fossin simples, però al final ens han quedat un pregó prou rodó.

Esperem que us agradi!

Lucia Tovillas i Sara

Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2017-18. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.