Pregó carnaval

Ja arriba el carnaval! A 6è ens toca fer el pregó i enriure’ns del nostre món. Amb rimes comentarem tot el que en aquest any a succeït. Abans de posar-nos a escriure, a classe hem decidit els temes: Preu de llum del qual tothom s’ha queixat, Joc del calamar, Pedroche, Eurovisió, Djokovic, Futbol, 25% escoles en castellà, Rússia i Ucraïna. Bons temes no? A la classe ens hem posat per parelles i grups i hem posat en pràctica el nostre esperit poeta, encara que hem tingut una mica d’ajuda de part del rimador. Ens han sortit unes rimes fantàstiques! Segur que us cautivaran a tots!

Júlia Rodrigo i Lua Florensa

Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2017-18. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *