Promoció final de curs

Pensant ja en que l’any vinent estarem a la ESO els de 6è hem volgut començar a acomiadar-nos de Primària. Per la festa de promoció de final de curs hem decidit fer una cançó. Hem triat entre 3 cançons per ballar, cantar i gaudir. La més votada va resultar ser Dear future husband de Meghan Trainor. Ens hem distribuit per parelles o equips per modificar la lletra de la cançó i adaptar-la al nostre comiat. A l’acabar d’escriure i perfeccionar la lletra hem començat a assajar la coreografía que l’Ainoa (la profesora de música) ha planificat. Amb barreja de dança contemporànea, clàssica i urbana segur que ens surt un vídeo ben divertit.

Júlia Rodrigo i Lua Florensa

Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2017-18. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *